play_arrow

پادکست

۸۸ – ویژه برنامه ملی شدن صنعت نفت ۱۴- نخست وزیر مصدق

مجتبی شایسته ۱۶ تیر ۱۴۰۳ 7


Background
share close

هشتادوهشتمین اپیزود پادکست ایران و انقلاب به داستان نخست وزیر شدن مصدق و تصویب قانون خلع ید می‌پردازد. بعد از ارائه قانون خلع ید به مجلس علا به دو دلیل استعفا می‌ده. اول علا از مصدق ناراحت بود که در جریان اتفاق‌ها قرار نمی‌گرفت. از طرف دیگه علا نمیتونست با طرح خلع ید مخالفت کنه، پس استعفا می‌ده. حالا مجلس به جای تصویب قانون خلع ید باید نخست وزیر جدید رو انتخاب کنه. سیدضیا دشمن مصدق، برای گفتگو به کاخ سلطنتی رفته بود و رییس مجلس هم برای مشورت به کاخ میره. حالا جلال امامی باید نخست وزیر بدی رو به مجلس معرفی کنه.

مصدق از فرصتی که امامی به اون می‌ده استفاده می‌کنه و به پیشنهاد امامی پاسخ مثبت می‌ده. پیش شرط مصدق برای نخست وزیری تصویب طرح خلع ید بود. حالا مصدق مجری این طرح در دولت بود.

چهاردهمین ویژه برنامه ملی شدن صنعت نفت، داستان نخست وزیر شدن مصدق را روایت می‌کند. طرح خلع ید روز یا قانون ملی شدن صنعت نفت روز ۷ اردیبهشت در مجلس تصویب و در ۱۰ اردیبهشت برای امضا به شاه تقدیم شد.

شما میتونید از طریق شماره کارت ۵۰۴۱۷۲۱۱۱۲۷۹۱۹۴۳ به نام مجتبی شایسته از ما حمایت مالی کنید.

شما همچنین از طریق این لینک میتونید به از طریق تتر از ما حمایت کنید.

آدرس ایمیل ما rapdaco@gmail.com و برای ارتباط از طریق تلگرام می‌توانید به یوزر https://t.me/iranvaenqelab و یا شماره موبایل ۰۹۰۳۰۸۱۷۵۴۴ پیام بدید.

ما را در کست باکس با جستجوی عبارت پادکست ایران و انقلاب یا تاریخ شفاهی انقلاب های ایران را در کست باکس جست و جو کرده و یا اینجا را کلیک کنید. صفحه ما در اپل پادکست اینجا و در گوگل پادکست را اینجا می‌توانید پیگیری کنید. همچنین کانال تلگرام ما را هم در اینجا و صفحه رسمی توییتر ما را هم در اینجا می‌توانید پیگیری کنید.

Rate it
اپیزود قبلی
تاریخ، سیاست، اجتماع
play_arrow
share playlist_add
close
  • 9

پادکست

۸۷ – ویژه برنامه ملی شدن صنعت نفت ۱۳- تاثیر اعتصابات در ملی شدن صنعت نفت

مجتبی شایسته ۰۹ تیر ۱۴۰۳

هشتاد و هفتمین اپیزود پادکست ایران و انقلاب به تاثیر اعتصابات در ملی شدن صنعت نفت می‌پردازد. نشریه اورشلیم پست به قلم یک فلسطینی که در استخدام شرکت نفت انگیس […]

ادامه trending_flat

نظرات این اپیزود (0)

نظرتون را درباره این پست این‌جا بنویسید

Your email address will not be published. Required fields are marked *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.